On-line
счетоводство

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ

"Ди-Ил Консулт"

Зад всеки успешен бизнес стои качествено счетоводно обслужване

On-line счетоводство

   On-line счетоводството на счетоводна къща "Ди-Ил Консулт" ООД - гр. Варна е предназначено за фирми, които имат малък документооборот и желаят да спестят от времето си за оформяне на документи, справки и комуникация с институциите. Връзката ни с клиентите, избрали този начин на работа, се осъществява изцяло по електронен път, чрез електронните пощи на компаниите.

   Бихте могли да се запознаете с нас при подписването на абонаментния договор. Възможно е ние да посетим Вашия офис, да изпратите подписания договор по поща или куриер или да се срещнем на удобно за Вас място.

   Ние работим с цифрови сертификати, чрез които осъществяваме връзката между вас и НАП, НОИ, НСИ, Инспекцията по труда и Агенцията по Вписванията.

   Предлаганите On-line счетоводни услуги от "Ди-Ил Консулт" ООД включват:

Издаване на приходни фактури

 Ние, от счетоводна къща "Ди-Ил Консулт" ООД - гр. Варна ще издадем всички Ваши приходни фактури.

 Само трябва да ни изпратите данните за клиента, основанието на фактурата и сумата за плащане на email: [email protected]

 До броени минути ще получите издадената фактура в PDF формат и ще можете да я изпратите на клиента си.

Получаване на разходни фактури

 След като посочите нашия email: [email protected] в данните за получаване на електронни фактури при Вашите доставчици, ние ще ги получим вместо или заедно с Вас.

 В случай, че изтегляте електронни фактури от сайт на Ваш доставчик, единственото което е необходимо да направите е, да ни изпратите изтеглената вече фактура на email: [email protected]

 Получените от Вас хартиени документи ни изпратете, като сканирани или просто снимани на нашия email: [email protected] или Viber: +359897919124 директно от Вашия смартфон.

Разплащания

 При желание от Ваша страна, ние генерираме платежните Ви нареждания в интернет банкирането, след което Вие потвърждавате плащането и то бива осъществено.

Документи свързани с Вашите служители

 За да изготвим всеки един документ, свързан с наетия от Вас персонал, само ни информирайте за параметрите му на нашия email: [email protected]

 Ние, от счетоводни къща "Ди-Ил Консулт" ООД ще Ви изпратим документа своевременно в готов вид, както и ще го подадем в системата на НАП.

Цените за On-line счетоводство са по договаряне